Kennis

Kennis

Leer alles over het Volthera systeem!

Zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler of PVT? Kun je volledig van het gas af met jouw woning of is het verstandig om eerst voor een tussenoplossing te gaan? Ga je een nieuwe woning bouwen en heb je geen idee waar te beginnen? Bij Volthera begrijpen we dat het soms lastig is om uit het grote aanbod informatie, de juiste te selecteren. Om die reden hebben we twee overzichtelijke kennisbanken ontwikkeld. Waar jij de informatie kunt vinden die passend is voor jouw situatie. Kijk welke situatie op jou van toepassing is en laat je onderdompelen in gerichte kennis.


Kennisbank

'Van het gas af' voor bestaande woningen

Nederland gaat in 2050 van het gas af. Een duurzame ontwikkeling, maar wat betekent dat voor jou als huiseigenaar? Betekent dit dat je morgen al volledig van het gas af moet en kan? Nee, zeker niet. Maar het is wel verstandig om na te denken en te kijken welke stappen je kunt zetten richting 2050. Een van deze stappen is een hybride Volthera PVT-systeem. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden en wat zijn de verschillende alternatieven om te besparen op je gas? In de kennisbank ''Van het gas af'' vertellen we je er alles over!


Kennisbank

'Elektrisch verwarmen' voor nieuwbouw

Je gaat een nieuwe woning bouwen, maar je mag niet meer beschikken over een gasaansluiting. Hoe ga je dan jouw nieuwbouwwoning verwarmen en van warm tapwater voorzien? En met welke zaken moet je allemaal rekening houden? In deze kennis bank vertellen we je meer over de verschillende alternatieven en hoe je jouw woning dus zonder gas ''elektrisch'' kan verwarmen.