reviews

Reviews

Lees meer over de ervaringen van onze klanten

Al een aantal jaar mogen we klanten blij maken met een duurzame en comfortabele oplossing voor hun woning. Benieuwd wat zij van het Volthera systeem vinden? Je leest hier hun ervaringen in de reviews.


''Met het PVT-systeem maak ik mijn woning duurzamer''

Onlangs heb ik het PVT-systeem van Volthera aangeschaft. Ik heb gekozen voor een hybride systeem, want wij wilden nog graag op gas koken. Dit kan in de toekomst veranderen, maar met een paar kleine handelingen kunnen we overstappen op een all-electric systeem. Met het PVT-systeem maak ik mijn woning duurzamer. Ik vind duurzaam wonen belangrijk, omdat het goed is voor het milieu en het mij kostentechnisch iets oplevert. Fam. Louwers uit Hoogeloon

''Gedreven, enthousiast, kundig en helder!''

Gedreven, enthousiast, kundig en helder! No nonsens, afspraken nakomend en geen onverwachte kosten achteraf.
Onderaannemers werken lean, leveren maatwerk, goede aftersales en service. Kortom “no Regret”

Prijs: goed onderbouwd en marktconform, hoogwaardige kwaliteit, TNO getest, esthetisch mooi want pv en pvt gelijk qua afmetingen.

Wij gaan mede door het bewezen concept, en onze gezamenlijke duurzaamheid opdracht, Alius en ook het installatiebedrijf aanbevelen binnen ons netwerk. Daarnaast gaan we ons opgeven aan de nationale duurzame huizen route, om onze positieve ervaringen te delen.

Fam. Kessen uit Middelbeers

"Het contact met het bedrijf verliep erg vlot."

Het voordeel van het Volthera systeem is dat je naast elektriciteit ook warmte opwekt. Het wegnemen van de warmte achter de panelen maakt de panelen efficiënter, wat resulteert in meer opbrengst. Daarnaast is het PVT-systeem van Volthera beter te implementeren in de woning, waardoor het minder opvalt dan de andere opties.

Ik kende al wat mensen bij Volthera en het contact met het bedrijf verliep erg vlot. Ook het schakelen met architect en installateur was prettig. De partijen weten wat ze doen en als klant hoef je je weinig zorgen te maken.

Stephan Sterrenburg 

Ben je benieuwd naar het hele verhaal van Stefan?

Download hier de case study.
reviews

''Ik zie een aanzienlijk verschil in mijn verbruik!''

Afgelopen oktober, 2019, is bij ons het Volthera PVT-systeem geïnstalleerd. Wij hebben een volledig geïsoleerde bungalow woning en hebben een hybride systeem die nog naast onze CV-ketel hangt. In totaal hebben we 30 PVT- en PV-panelen op het dak. Wij hebben voor dit systeem gekozen omdat ik op zoek was naar een systeem waarmee ik mijn gasverbruik kon verminderen. Ik wilde liever geen lucht-water warmtepomp en heb research gedaan naar verschillende opties totdat ik door een kennis op dit systeem werd gewezen. Het is duidelijk dat er korte lijntjes zijn tussen de installateur en Alius/Volthera waardoor de communicatie prettig verliep. Het systeem draait inmiddels een aantal maanden en ik zie al een aanzienlijk verschil in mijn verbruik. De software waar ik over beschik om mijn opbrengsten en verbruik in kaart te brengen werkt ook heel goed. Al met al ben ik tevreden over dit systeem! Mijn zoon gaat binnenkort ook verbouwen en ik heb hem ook aangeraden dit systeem aan te schaffen.

De heer T.V. uit Veldhoven

“Het Volthera systeem voor mij is zorgen voor de volgende generatie.”

We waren opzoek naar een 2 in 1 systeem voor het opwekken van warmte en elektriciteit voor onze woning en wilde een systeem dat op een verantwoordelijke manier omgaat met fossiele brandstoffen. We hebben verschillende opties vergeleken, waaronder ook een grondbron voor de warmtepomp, maar waren nog niet overtuigd.

Een plaatselijke installateur was bezig met een project in Veldhoven waar gebruik werd gemaakt van het Volthera systeem. Dit was onze eerste kennismaking met Volthera. We zijn ons verder gaan verdiepen en hebben later ook een informatieavond van Volthera bijgewoond. De uitleg was helder en duidelijk.

Tot nu toe zijn we erg tevreden over het systeem! Ook is de service is uitstekend. Ik hoeft maar te appen en er staat meteen iemand op de stoep. We zijn erg benieuwd naar de resultaten in de winter!

Coen en Nicole uit Liempde

Ben je benieuwd naar het hele verhaal van Coen en Nicole?

Download hier de casestudy
reviews

''De warmtepomp, die bij ons op zolder staat, is zo stil.''

We stonden op het punt om een aantal zaken in het huis aan te pakken. Zo was de CV-ketel gedateerd en moest vervangen worden. Daarnaast was er de wens voor vloerverwarming. Nadat we ons verdiept hadden in de mogelijkheden kwamen we uit bij Volthera. We waren direct gecharmeerd van de tweezijdige functie. Ik vergelijk het met het kopen van een auto. Je kan een Dacia kopen of een Mercedes. Het rijdt allebei, maar de kwaliteit en extra’s zijn anders. De investering voor Volthera is misschien groter dan bij een ander systeem, maar je haalt het eruit! Ik raad het iedereen aan. We gaan nu zelfs het zwembad verwarmen met het systeem. En de warmtepomp, die bij ons op zolder staat, is zo stil. Het is vergelijkbaar met een koelkast. Het is voor ons een hybride tussenoplossing. Niet direct een te groot risico.

Fam. Schrama uit Knegsel

reviews

''Ik ben zeer tevreden over het uiterlijk van mijn systeem''

Ik ben sinds februari 2016 eigenaar van een VolThera systeem met 14 PV-T panelen. Deze heb ik extra laten plaatsen bij de 18 standaard zonnepanelen die ik al sinds 2012 op mijn woning had. Alle panelen zijn geplaatst in een indak-montagesysteem dus ik ben zeer tevreden over het uiterlijk van mijn systeem. Bovendien kun je vanaf de straat niet zien wat de PV-T panelen en wat de standaard zonnepanelen zijn, dus het oogt allemaal zeer fraai.
Het liefst was ik all-electric gegaan maar aangezien ik een bestaande woning had, die niet goed geïsoleerd was, was dat niet haalbaar met het beschikbare dakoppervlak. Nu bespaar ik meer dan 80% van mijn voormalige gasverbruik want mijn CV ketel hoeft slechts sporadisch bij te springen en wek ik zelf mijn volledige elektriciteitsbehoefte duurzaam op. Door de back up van mijn CV-ketel, hoef ik tevens niet bang te zijn dat ik koud moet douchen mocht het buffervat een keer leeg zijn. De volgende stap is het isoleren van mijn zolder om vervolgens de gasaansluiting uit mijn huis te halen en een elektrische back-up te installeren zodat het echt een Nul-Op-De-Meter huis wordt.

Dhr. D. van de Ven uit Eersel

''Ik ben blij dat ik voor een twee-in-één oplossing heb gekozen''

De aanschaf vraagt een investering, maar het verdient zichzelf terug. Ik heb gekozen voor VolThera, omdat ik zo min mogelijk vaste lasten wil hebben en een systeem wil dat er mooi uitziet op mijn dak. Ik heb het systeem nu 3 maanden en ben tevreden over de eerste resultaten. Ik heb bijna geen energiekosten meer. Het is leuk om via de computer je opbrengsten te monitoren. Daarnaast wordt gas nu erg duur, dus ik ben blij dat ik voor een twee-in-een oplossing heb gekozen. Hoe het systeem eruit ziet is voor mij erg belangrijk geweest bij de aanschaf. Ik heb gekozen voor 24 panelen, zodat het mooi in mijn dak geïntegreerd is.

Bewoner nieuwbouw uit Vessem

PVT-panelen