Volthera PVT-systeem

Over ons

Met onze Volthera oplossing willen we bijdragen aan de dag van morgen

Twee-in-één oplossing

Volthera is een twee-in-één oplossing voor jouw woning. Met ons PVT-systeem kun je jouw woning voorzien van thermische energie én elektriciteit. Het systeem kan zowel hybride als all-electric toegepast worden.

Bijdragen aan de dag van morgen

Met de Volthera oplossing willen we bijdragen aan de dag van morgen. Waarom willen dit? Daar hebben we een goede motivatie voor. Volthera is een product van het bedrijf Alius. Alius is al sinds 2007 actief op de duurzame energie markt en inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste adviserende groothandels in duurzame energieoplossingen in de Benelux. Alius heeft een uitgebreide research en development afdeling die continu op zoek zijn naar oplossingen die bijdragen aan het vervullen van hun missie; ‘Het achterlaten van een betere wereld, voor onszelf, voor onze kinderen en voor de generaties daarna.’

Energie voor elkaar

En met die gedachte heeft Alius ‘energie voor elkaar’ tot zijn lijfspreuk gemaakt. Deze drie eenvoudige woorden vertellen wat Alius doet, voor wie ze dat doen en waarom ze dat doen. Bij Alius willen ze niet alleen letterlijk de energie voor elkaar hebben, maar ze hebben ook energie voor elkaar. Voor collega’s, partners en klanten. Want juist samen, kan er een verschil worden gemaakt in de wereld van morgen.

Alius ziet het als een uitdaging om continue op zoek te gaan naar kennis, ideeën en producten die hieraan bijdragen. Uit deze drive en nieuwsgierigheid is ook het Volthera systeem tot stand gekomen!

Het Volthera PVT-systeem is een groothandelsproduct en wordt daarom niet direct aan particulieren geleverd. Op onze website bieden wij wel informatie aan over het Volthera PVT-systeem en andere duurzame energie-oplossingen omdat wij erin geloven dat kennis delen, kennis vermenigvuldigen betekent. Vanuit Alius bieden wij trainingen aan installateurs om gecertificeerd Volthera installateur te worden. Ben je een particulier en ben je geïnteresseerd in de aanschaf van een Volthera PVT-systeem? Neem een kijkje op onze Volthera installateurs locator.

over ons volthera

Ontdek Volthera

Bijdragen aan de dag van morgen

Kom meer te weten over Volthera, wat je van ons kan verwachten en hoe het systeem gedurende de verschillende seizoenen werkt. Maak kennis met Volthera!