verkoopproces Volthera

Het verkoopproces van Volthera

stap voor stap door het verkoopproces

Je hebt je ingelezen in Volthera, een webinar gevolgd of een e-book van ons gelezen en hierdoor verder geïnteresseerd geraakt in het PVT-systeem. Dat is hartstikke mooi natuurlijk. Maar hoe ziet jouw klantreis er bij Volthera nu verder uit? Wat mag je van ons verwachten en wat hebben we van jou als potentiële klant nodig? Een ding staat bij ons voorop. Volthera is er voor jou! We willen jou zoveel mogelijk ontzorgen. Graag vertellen we je meer over de stappen die je doorloopt zodra je aangeeft geïnteresseerd te zijn in Volthera! Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kom je niet voor verassingen te staan.

Eerste contactmoment

Heb je bij ons een formulier ingevuld omdat je wilt dat wij contact opnemen? Dan neemt een Volthera specialist binnen 48 uur contact met je op. Tijdens dit eerste telefonische gesprek gaat onze specialist na wat jouw behoeften zijn, wat voor woning je hebt en of jij je al verder georiënteerd hebt op duurzame oplossingen. In het geval van bestaande woningen wordt er een check gedaan of jouw woning geschikt is voor onze hybride oplossing.

Is je woning geschikt en vind je het prettig om eerst het systeem in de praktijk te zien voordat we vervolgstappen ondernemen? Dan zal onze specialist je uitnodigen om een bezoek te brengen aan onze showroom of aan een van onze informatieavonden. Je krijgt dan direct een goed beeld van het systeem en meer informatie over Volthera.

Persoonlijke contactmoment

Blijkt je woning geschikt en wil je serieus kijken naar de mogelijkheden van Volthera voor jouw woning? Dan komt één van onze Volthera specialisten langs bij jouw thuis om een technische schouw uit te voeren. Hier wordt o.a. gekeken naar de ideale locatie voor de panelen op het dak, de technische ruimte en de geschiktheid van het afgiftesysteem. We nemen tijdens deze schouw ook één van onze gecertificeerde Volthera installateurs mee die het systeem, indien je voor Volthera kiest, komt installeren.

Ga je nieuwbouwen? Dan is er uiteraard geen woning waar we een schouw bij kunnen uitvoeren. We nodigen je dan uit in onze showroom waar je het systeem kunt zien. Het is handig als je de tekeningen van je architect en eventueel de EPC- en warmteverliesberekeningen meeneemt. Aan de hand hiervan kunnen wij een advies geven specifiek voor jouw situatie. In het geval van nieuwbouw is het verstandig om ons zo snel mogelijk aan te haken zodat de PVT-panelen op de meest optimale manier geïntegreerd kunnen worden in jouw woning.

Persoonlijke contactmoment

Offerte

Is jouw woning geschikt voor een Volthera PVT-systeem? Dan ontvang je een vrijblijvende offerte. De offerte bestaat uit de volgende onderdelen;

  • Situatiegegevens
  • Uit te voeren werkzaamheden
  • Product specificaties en garanties
  • Opbrengstverwachting
  • Prijs
  • Randvoorwaarden

Ben je akkoord met de offerte? Dan kunnen wij het systeem binnen 8 weken leveren aan de erkende installateur die het gaat installeren bij jouw woning.

Plaatsing van het systeem

Maximaal 8 weken na het goedkeuren van de offerte kan een gecertificeerde Volthera installateur het systeem bij je komen plaatsen. Het Volthera systeem wordt door een gecertificeerde Volthera installateur geïnstalleerd. De installatie neemt gemiddeld 2 dagen in beslag. In de meeste gevallen wordt er begonnen met de installatie van de PV(T)-panelen buiten op het dak en wordt er zo naar binnen toe gewerkt.

Bij oplevering ontvang je een korte instructie en een handleiding van de installateur.

Kwaliteitsinspectie

De installatie wordt uitgevoerd door een gecertificeerd installateur. Daarnaast wordt er na volledige installatie van het systeem een kwaliteitsinspectie uitgevoerd. Hierdoor worden de garanties op het systeem gewaarborgd.

Gefeliciteerd! Je bent nu de trotse eigenaar van het Volthera systeem. Je bespaart niet alleen op gas én elektra, maar levert ook nog eens een positieve bijdrage aan een betere wereld. Met het Volthera systeem kun je nu genieten van een comfortabele en duurzame woning. Volthera is er voor jou!