verkoopproces Volthera

Het verkoopproces van Volthera

stap voor stap door het verkoopproces

Je hebt je ingelezen in Volthera, de reviews van klanten gezien of een e-book van ons gelezen en hierdoor verder geïnteresseerd geraakt in het PVT-systeem. Dat is hartstikke mooi natuurlijk, maar hoe kom je nu in contact met een installateur? Of heb je zelf al een installateur in gedachten die nog geen ervaring heeft met ons systeem? Het Volthera systeem wordt namelijk altijd door een gecertificeerde Volthera installateur geïnstalleerd. Graag vertellen we je meer over de stappen die je doorloopt zodra je aangeeft geïnteresseerd te zijn in Volthera! Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kom je niet voor verassingen te staan.

Kom in contact met een installateur

Ben je nog op zoek naar een gecertificeerde Volthera installateur? Bekijk dan via onze installateurs locator de gecertificeerde Volthera installateurs bij jou in de regio. Keuze gemaakt? Afhankelijk van de installateur gaan ze eerst na wat jouw behoeften zijn, wat voor woning je hebt en of jij je al verder georiënteerd hebt op duurzame oplossingen. In het geval van bestaande woningen wordt er een check gedaan of jouw woning geschikt is voor onze hybride oplossing.

Heb je zelf een installateur die nog geen ervaring heeft met ons systeem? Dat is uiteraard geen probleem. Wij verzorgen de benodigde trainingen zodat de installateur met vertrouwen met Volthera aan de slag kan. Daarnaast verzorgen we kosteloos een begeleiding tijdens de installatie van het eerste project. Laat je installateur contact met ons opnemen via de contactpagina.

Persoonlijke contactmoment

Blijkt je woning geschikt en wil je serieus kijken naar de mogelijkheden van Volthera voor jouw woning? Dan komt de installateur langs bij jouw thuis om een technische schouw uit te voeren. Hier wordt o.a. gekeken naar de ideale locatie voor de panelen op het dak, de technische ruimte en de geschiktheid van het afgiftesysteem.

Ga je nieuwbouwen? Dan is er uiteraard geen woning waar we een schouw bij kunnen uitvoeren. Het is in dat geval handig als je de tekeningen van je architect en eventueel de EPC- en warmteverliesberekeningen meeneemt in je gesprek met de installateur. Aan de hand hiervan kunnen zij een advies geven specifiek voor jouw situatie. In het geval van nieuwbouw is het verstandig om zo snel mogelijk een installateur aan te haken zodat de PVT-panelen op de meest optimale manier geïntegreerd kunnen worden in jouw woning. Wil je graag eerst een Volthera systeem in de praktijk zien? Via jouw installateur is het mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom.

Persoonlijke contactmoment

Offerte

Is jouw woning geschikt voor een Volthera PVT-systeem? Dan ontvang je een vrijblijvende offerte. De offerte bestaat uit de volgende onderdelen;

  • Situatiegegevens
  • Uit te voeren werkzaamheden
  • Product specificaties en garanties
  • Opbrengstverwachting
  • Prijs
  • Randvoorwaarden

Ben je akkoord met de offerte? Dan komt de installateur zo snel mogelijk bij jou het systeem installeren.

Plaatsing van het systeem

Het Volthera systeem wordt altijd door een gecertificeerde Volthera installateur geïnstalleerd. De installatie neemt gemiddeld 2 dagen in beslag. In de meeste gevallen wordt er begonnen met de installatie van de PV(T)-panelen buiten op het dak en wordt er zo naar binnen toe gewerkt.

Bij oplevering ontvang je een korte instructie en een handleiding van de installateur.

Kwaliteitsinspectie

De installatie wordt uitgevoerd door een gecertificeerd installateur. Daarnaast wordt er na volledige installatie van het systeem een kwaliteitsinspectie uitgevoerd. Hierdoor worden de garanties op het systeem gewaarborgd.

Gefeliciteerd! Je bent nu de trotse eigenaar van het Volthera systeem. Je bespaart niet alleen op gas én elektra, maar levert ook nog eens een positieve bijdrage aan een betere wereld. Met het Volthera systeem kun je nu genieten van een comfortabele en duurzame woning. Volthera is er voor jou!