Zonneboiler

Huis verwarmen zonder gas

Verwarm je huis met een warmtepomp en PVT-panelen

Je wilt je huis verwarmen zonder gas? Dat is eenvoudiger dan je denkt. Met het Volthera systeem kun je in één keer ‘van het gas af‘. En mocht je niet voldoende dakvlak beschikbaar hebben en/of nog in het bezit zijn van een Cv-ketel, dan kun je tot maar liefst 90% besparen op je gas kosten.

Goedkoop verwarmen zonder gas: het kan nu al

Je huis goedkoop verwarmen zonder gas is dichterbij dan u denkt. Met Volthera kun je energiezuinig je huis verwarmen met Volthera PVT-panelen in combinatie met een warmtepomp. Volthera draait al jaren in verschillende opstellingen. Door de recente doorontwikkelingen en het goedkoper worden van de gebruikte componenten, is het een interessante optie om je woning te verwarmen zonder gas. Mede dankzij de aantrekkelijke subsidieregeling op de aanschaf van de warmtepomp en de BTW-teruggave op de panelen, is het ook een slimme keuze voor je portemonnee. Afhankelijk van je situatie heb je jouw investering al binnen 8 tot 12 jaar terugverdiend.

Door te kiezen voor het Volthera PVT-systeem kun je jouw huis verwarmen, omdat er slim gebruik gemaakt wordt van de volgende beschikbare kwaliteitscomponenten:

  • VolThera PVT-paneel
  • SolarEdge Omvormer met optimizers
  • Vaillant 3kW Warmtepomp
  • Boilervat
  • Optioneel een elektrische naverwarmer

Samen zorgen deze componenten ervoor dat je met een relatief lage investering kunt omschakelen naar het verwarmen van je huis zonder gas. De overstap naar verwarmen zonder gas is niet alleen financieel aantrekkelijk. Je draagt ook actief bij aan de klimaatdoelstellingen en een betere wereld voor jezelf en voor je (klein)kinderen.

Voor wie is Volthera geschikt?

Volthera biedt een perfecte uitkomst als je energieneutraal wilt bouwen. Het kan echter ook ingezet worden als je je bestaande woning wilt renoveren met energiebesparende maatregelen en je nu met gas verwarmt. De voorwaarden om uw huis te verwarmen met een warmtepomp en Volthera-PVT-panelen zijn als volgt:

  • Lage temperatuurverwarming zoals vloerverwarming
  • Je huis dient goed geïsoleerd te zijn
  • Er dient voldoende dakoppervlak beschikbaar te zijn voor de plaatsing van de Volthera PVT-panelen

Klik hier voor een uitleg van de werking van VolThera.