Bezoek VolThera op Beurs Eigen Huis - Volthera

Beurs Eigen Huis

Bezoek ook VolThera op Beurs Eigen Huis. Wilt u graag inspiratie opdoen en de uitstraling van uw huis aanpassen? Of bent u op zoek naar duurzame technieken waardoor u meer geld kunt besparen? Gaat u misschien energie neutraal (ver)bouwen en wilt u slimme keuzes maken voor de toekomst? Wij van VolThera Plug&Play adviseren u graag zodat u alles eruit kan halen wat erin zit met PVT-panelen op ‘Beurs Eigen Huis’.

Realiseer je droomhuis
Kom van 15 t/m 17 maart naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht waar u inspiratie vindt voor het realiseren van uw droomhuis. Beurs Eigen Huis is een walhalla voor iedereen die wooninspiratie op wil doen of rondloopt met plannen om te gaan bouwen, verbouwen of verhuizen. Op de beurs zijn meer dan tweehonderd exposanten aanwezig waarbij u terecht kunt met al uw woonvragen. VolThera Plug&Play is te vinden op stand nummer B1.41 en zal gedurende de beurs actief deelnemen aan het podiumprogramma. Daarnaast zal op de stand zelf het systeem werkend te bewonderen zijn om een zo’n realistisch mogelijk beeld te schetsen van de installatie zoals deze bij u thuis zou staan.

Podiumprogramma
Tijdens Beurs Eigen Huis worden de hele dag door presentaties gegeven. Benieuwd hoe u maximaal rendement uit uw dak haalt en zo voor een maximale besparing op uw elektriciteits- en gasrekening zorgt? Wilt u meer weten over hoe een hybride of all electric systeem in uw woning past? Peter de Bree van VolThera Plug&Play spreekt van 13:30 tot 13:50 over de mogelijkheden van onze twee-in-een-oplossing waarmee u uw tapwater en uw woning verwarmt en de warmtepomp en andere apparaten in huis van elektriciteit voorziet.

Hopelijk zien we u 15 t/m 17 maart op Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht!
Koop uw kaarten via: https://www.realiseerjedroomhuis.nl/entreekaarten-bestellen/