Uw huis verwarmen zonder gas - ga voor een duurzame woning | VolThera

Huis verwarmen zonder gas

Huis verwarmen met warmtepomp en PVT-panelen: geen gas nodig

U wilt uw woning verwarmen zonder gas? Dat is eenvoudiger dan u denkt. Met het Volthera Plug & Play pakket kunt u in één keer “van het gas af”. En mocht u niet voldoende dakvlak beschikbaar hebben en/of nog in het bezit zijn van een Cv-ketel, dan kunt tot maar liefst 90% besparen op uw gaskosten.

Goedkoop verwarmen zonder gas: het kan nu al

Uw huis goedkoop verwarmen zonder gas is dichterbij dan u denkt. Met VolThera Plug & Play kunt u energiezuinig uw huis verwarmen met VolThera PVT-panelen in combinatie met een warmtepomp. VolThera Plug & Play draait al jaren in verschillende opstellingen en is door recente doorontwikkelingen en het goedkoper worden van de gebruikte componenten een interessante optie om uw woning te verwarmen zonder gas. Mede ook dankzij de aantrekkelijke subsidieregeling op de aanschaf van de warmtepomp en de BTW-teruggave op de panelen is het ook een slimme keuze voor uw portemonnee. Afhankelijk van uw situatie heeft u uw investering al binnen 8 tot 12 jaar terugverdiend.
Door te kiezen voor VolThera Plug & Play verwarmt u uw woning zonder gas omdat er slim gebruik gemaakt wordt van beschikbare kwaliteitscomponenten. Een VolThera PVT-paneel, een omvormer met optimizers, een warmtepomp, een buffervat en optioneel een elektrische naverwarmer. Samen zorgen deze componenten ervoor dat u met een relatief lage investering kunt omschakelen naar het verwarmen van uw huis zonder gas. De overstap naar verwarmen zonder gas is niet alleen financieel aantrekkelijk, u draagt ook actief bij aan de klimaatdoelstellingen en een betere wereld voor u en uw (klein)kinderen.

Voor wie is VolThera geschikt?

VolThera Plug & Play biedt een perfecte uitkomst als u energieneutraal wilt bouwen maar kan ook ingezet worden als u uw bestaande woning wilt renoveren met energiebesparende maatregelen en u nu met gas verwarmt. De voorwaarden om uw huis te verwarmen met een warmtepomp en VolThera-PVT-panelen: lage temperatuurverwarming zoals vloerverwarming, een goed geïsoleerd huis en voldoende dakoppervlak voor de plaatsing van de VolThera PVT-panelen.

Klik hier voor een uitleg van de werking van VolThera Plug & Play.

Haalt u alles eruit wat erin zit?

Doe snel uw persoonlijke test en kijk hoeveel u kunt besparen.