Informatieavond 28 augustus - Volthera

Bij veel woningen in Nederland valt nog veel energie te besparen. Meld u aan voor de informatieavond op 28 augustus 2018 in Eersel en laat u informeren door de experts in duurzaamheid uit de regio.   

Meld u aan voor de informatieavond op 28 augustus

Bij veel woningen in Nederland valt nog veel energie te besparen. Als Kempisch bedrijf en kenniscentrum op het gebied van duurzame energie, willen wij samen met u voorop lopen en Nederland groener maken.

Bespaar op uw energierekening
Voor 2050 moeten alle huizen van hun gasaansluiting verlost zijn. Nederland loopt achter in de energietransitie in vergelijking met de ons omringende landen. Als antwoord op deze grote uitdaging bracht AliusEnergy eind vorig jaar een systeem op de markt waarmee, via zonne-energie, naast stroom ook warmte opgewekt wordt, namelijk: VolThera Plug & Play. Een perfecte uitkomst als u zonnepanelen overweegt of energiebesparende maatregelen wilt treffen voor uw woning. Met VolThera Plug & Play gaat uw energierekening fors omlaag.

Hoe? Dat vertellen wij u graag
Nieuwsgierig hoeveel u kunt besparen? Meld u aan op www.VolThera.nl/eersel voor de informatieavond op 28 augustus 2018 in Eersel en laat u informeren door de experts in duurzaamheid uit de regio.   

Nu alvast benieuwd of kunt u niet wachten?
Doe snel de test en ontdek in een paar eenvoudige stappen welk VolThera Plug & Play-systeem voor uw situatie geschikt is, en hoeveel u kunt besparen.

Direct op zoek naar meer informatie?
Laat uw gegevens achter en ontvang de Volthera Plug & Play informatiebrochure.