Informatiebijeenkomst Buurkracht Lindeplein - Volthera

Wij blikken terug op een geslaagde informatieavond voor ruim 28 buurtbewoners van de buurt Lindeplein (gemeente Eersel). Maandag 9 juli constateerde wij dat bij veel woningen in deze buurt nog energiewinst te behalen valt. Één van de buurtbewoners, eigenaar van een VolThera Plug&Play vertelde over zijn ervaringen en opbrengsten. Naast stroom wekt zijn familie warm water op met behulp van VolThera Plug&Play.

Geslaagde informatieavond Buurkracht Lindeplein

Wij blikken terug op een geslaagde informatieavond voor ruim 28 buurtbewoners van de buurt Lindeplein (gemeente Eersel). Maandag 9 juli constateerde wij dat bij veel woningen in deze buurt nog energiewinst te behalen valt. Één van de buurtbewoners, eigenaar van een VolThera Plug&Play vertelde over zijn ervaringen en opbrengsten. Naast stroom wekt zijn familie warm water op met behulp van VolThera Plug&Play.

De belangrijkste informatie van deze avond over de voordelen, besparing en kosten van VolThera is samengevat in onderstaande infographic. Klik op de infographic om deze te vergroten.

Informatieavond bijwonen?

AliusEnergy organiseert regelmatig informatieavonden rondom VolThera. Lijkt het u interessant om één van deze avonden bij te wonen? Stuur dan een e-mail naar: info@aliusenergy.nl onder vermelding van ‘Infoavond VolThera’.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen?

Doe snel de test en ontdek in een paar eenvoudige stappen welk VolThera-systeem voor uw situatie geschikt is, en hoeveel u kunt besparen.