Voorkom hoge kosten op gas - Volthera

De Nederlandse uitstoot van broeikasgassen moet voor 2030 met 49 procent dalen. Het Klimaatakkoord bevestigd dat vanaf 1 juli de belasting op aardgas, in de komende 12 jaar, met 75 procent omhoog gaat. De belasting op elektriciteit wordt met 50 procent verlaagd. Wat betekent dit voor u?

Energiekosten stijgen vanaf 1 juli 2018, voorkom hoge kosten op gas

De Nederlandse uitstoot van broeikasgassen moet voor 2030 met 49 procent dalen. Het Klimaatakkoord bevestigd dat vanaf 1 juli de belasting op aardgas, in de komende 12 jaar, met 75 procent omhoog gaat. De belasting op elektriciteit wordt met 50 procent verlaagd. Wat betekent dit voor u? Indien u aardgas blijft stoken zou dit betekenen dat u in 2030 ruim 390 euro per jaar extra kwijt bent aan energiebelasting.

Minder geld kwijt aan stroom en gas

Voor 2050 moeten alle Nederlandse huizen van hun gasaansluiting verlost zijn. Om deze reden worden de belastingen verhoogd. Dit in combinatie met de hoge inkoopprijzen van aardgas in het buitenland laten tarieven stijgen. Er zijn meerdere manieren om minder geld kwijt te zijn aan stroom en gas. Zo kunt u de energierekening laag houden door het treffen van besparende maatregelen in huis. Denk hierbij aan het plaatsen van zonnepanelen, betere isolatie en warmteterugwinning.

Energiezuinig en comfortabel wonen

Ieder jaar stijgt het aantal zonnepanelen in Nederland fors. Het plaatsen van zonnepanelen blijft een slimme investering vanwege de combinatie van duurzaamheid en financieel rendement. Maar waarom niet maximaal rendement halen uit de zon door het oogsten van zowel stroom als warmte? Gezien bovengenoemde ontwikkelingen biedt het besparen van aardgas namelijk vaak een hoger rendement dan enkel het opwekken van stroom. VolThera Plug & Play biedt als krachtig zonnepaneel en warmtecollector in één, een perfecte uitkomst als u energieneutraal wilt bouwen of als u uw bestaande woning wilt renoveren met energiebesparende maatregelen en u nu met gas verwarmt.

“Nu bespaar ik meer dan 80% van mijn voormalige gasverbruik want mijn CV ketel hoeft slechts sporadisch bij te springen en wek ik zelf mijn volledige elektriciteitsbehoefte duurzaam op”, aldus de heer van de Ven, consument VolThera.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen?

Doe snel de test en ontdek in een paar eenvoudige stappen welk VolThera-systeem voor uw situatie geschikt is, en hoeveel u kunt besparen.